Curriculum Vitae

Chris Dijkstra is sinds 1989 werkzaam in de (belasting)adviespraktijk. Hij is directeur bij The Watermill Tax & Advisory, waar hij leiding geeft aan een private cliënt desk. Verder is hij als partner en belastingadviseur verbonden aan Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs. Daarnaast is hij Managing Director bij The Watermill Consultants, gevestigd in Dubai.

Naast zijn rol als belastingadviseur is Chris ook wetenschappelijk actief. Na een 5-jarige loopbaan bij de Universiteit van Tilburg, is hij inmiddels werkzaam als docent Belastingrecht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Aan deze universiteit is hij onlangs gepromoveerd op het onderwerp ‘Cumulatie van belastingen; de samenloop tussen inkomstenbelasting en schenk- en erfbelasting’.

Loopbaan

Managing Director

Sinds september 2013 is Chris Dijkstra Managing Director bij The Watermill Consultants, gevestigd in Dubai. Bezoek Watermill Consultants voor alle informatie over ondernemen in Dubai

Belastingadviseur en partner

Chris Dijkstra is sinds 1989 werkzaam in de (belasting)adviespraktijk. Vanaf 2003 is Chris als partner en belastingadviseur verbonden aan Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs. Hij houdt zich met name bezig met de advisering van het grotere familiebedrijf, estate planning en (hotel) vastgoed.

Wetenschap

Chris is van 2001 tot en met 2006 verbonden geweest als docent Belastingrecht aan de Universiteit van Tilburg. Sinds 2007 is hij werkzaam als docent Belastingrecht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In 2016 is hij daar gepromoveerd op het onderwerp ‘Cumulatie van belastingen; de samenloop tussen inkomstenbelasting en schenk- en erfbelasting’.

Nevenfuncties

Verzorgen van bijeenkomsten enerzijds bijeenkomsten/cursussen gericht op belastingadviseurs en anderzijds bijeenkomsten gericht op een brede doelgroep, waarbij belastingtips vaak centraal staan. Daarnaast is hij op maatschappelijk gebied actief.

Directeur

In juli 2017 heeft Chris Dijkstra een private cliënt desk opgezet in Utrecht, genaamd Watermill. Deskundige begeleiding bij vraagstukken rondom (familie)vermogen daar gaat het bij Watermill om. Het deskundige team van Watermill geeft uw vermogen aandacht op financieel, fiscaal en juridisch terrein. Aandacht die zorgt voor groei en bloei.