Pragmatisch adviseur

Je vak uitoefenen vraagt om specialistische kennis in de diepte, maar ook een brede kijk op een veelheid van onderwerpen. Chris is van mening dat je alleen zo naast de ondernemer kunt staan. Op deze manier zorg je voor toegevoegde waarde in de aansturing en beantwoording van complexe vraagstelling van ondernemingen.

Chris houdt zich bezig met advisering in de meest ruime zin van het woord. Niet alleen de dagelijkse praktijk is van belang, maar hoe anticipeert de ondernemer op de toekomst? Zijn klanten bevinden zich in de breedte van het familiebedrijf. Naast de advisering aan deze relaties uit verschillende branches, houdt hij zich bezig met internationale vraagstukken en vermogensstructurering. Een optimale structuur, zowel nationaal als internationaal, voorkomt onnodige belastingheffing en benut vrijstellingen maximaal. 

Sinds 2017 voert Chris zijn adviespraktijk vanuit Watermill Tax & Legal, gevestigd in Utrecht. Met dit kantoor, dat bestaat uit zowel advocaten als belastingadviseurs, richt hij zich specifiek op het adviseren van vermogende particulieren en (familie)bedrijven bij vraagstukken op het gebied van vermogen. Kerngebieden zijn: estate planning, investeren, vastgoed en ondernemen.

De internationale visie van Chris heeft als gevolg dat hij tevens actief is als Managing Director bij The Watermill Consultants in Dubai. Als adviseur geeft hij begeleiding tijdens het opzetten van een bedrijf in Dubai. Een belangrijk kenmerk daarbij is het ondernemen zonder belastingheffing, maar binnen de gebruikelijke internationale structuren. Bezoek The Watermill Consultants voor alle informatie over ondernemen in Dubai.