Over Chris

Innovatief en anders. Dit typeert Chris als ondernemer, adviseur en wetenschapper. Hij houdt van duidelijkheid, eenvoud en vernieuwing. Dit komt terug in zijn manier van adviseren, maar ook in zijn visie op wet- en regelgeving.

In zijn adviseursrol houdt Chris ervan om met zijn relaties regelmatig te sparren over hun bedrijfsvoering. Dit blijft niet beperkt tot financiƫle of fiscale zaken, maar strekt zich breder uit. Hij voelt zich met name in zijn element als er strategisch moet worden nagedacht. Wat is het doel en de horizon van de ondernemer? Hoe kunnen we daar nu al op anticiperen in deze snel veranderende tijd? Het typeert Chris om door te vragen naar de drive achter de ondernemer. Hierdoor staat hij dan ook dicht naast zijn klanten en denkt hij graag op alle fronten met hen mee.

Ook op wet- en regelgeving heeft Chris een innovatieve kijk. Laat regelgeving tot leven komen, maar het moet wel juridisch kloppen. Dat vraagt gedegen onderzoek en diepgang. Chris vindt het belangrijk dat wetgeving zoveel mogelijk op elkaar is afgestemd. Zeker daar waar diverse belastingmiddelen samenlopen. Hiervoor is een gefundeerde aanpak vanuit de basis van belang. Zijn missie is daar via onderzoek en kennis delen een bijdrage aan te leveren. Daarvoor heeft hij naast zijn contact met studenten en collega-wetenschappers regelmatig overleg met Kamerleden en andere bij het wetgevingsproces betrokken personen.